Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Saturday, August 29, 2009

cuti2 shoping2...dapat kah??

assalamualaikumwarahmatullah...

see, i always had time to blog at 0100H kan?

padahal hari2 pun plan baik punye, abes terawih, mesti kne tdo trus sbb nak bgn sahur esoknye

tapii, ade je hal nye, nak basuh baju lah, buat asignment lah(see, dah abes study pun ade assignment ye..), itula, inilah..

kalini, sbb esok nak balik bercuti dah, so kne kemas bilik ni sampai kilat! sbb esok ade inspection

kalau x up to their requirements, mahu ditarik balik pas cuti aku nnt

NO NO NO NO... 'll not let them happen

tgh craving gila nak balik kalini.. sudah almost sebulan xkuar jalan2 ye..

sbb performance kurang baik, maka takde outing for us for the past few weeks..

plus, dah gaji, and duit dlm bank mcm meronta2 mintak dkuarkan untuk membeli pelbagai maknenek tudung baju kasut raye sume tu..kehkehkeh...

takpe2, esok xdpt shoping kat jln tar pun takpelah, kat seremban pn ok what?? ariani punye cwgn pn dah ade kat seremban 2...

ok lah, nak sambung mengelap2 pape yg ptt..

doakan cutiku berjalan smoooootthhhhh tanpa ade pape halangan ye..

daa!~

Monday, August 24, 2009

1255H post..

assalamualaikumwarahmatullah...

its been loooong since the last post kan?

takde lah bz mane pn,

tapi malas!

hmpph...kalau nak bercerita things that occured, its just too much

i'm on verge towards my own objective--->commissioning!



kejap lagi dah kena bangun sahur pulak

alhamdulillah...nak masuk hari ketiga puasa..

masjid al-Jazari UPNM yang still in construction tu pn masih dense lg dengan umat Muhammad kat u ni.. terawih dan tadarrus...alhamdulillah..

harap2 thn ni bleh lah puasa penuh..(opps, boleh ke ek?)


to all my blogger's frens, marhaban ya ramadhan kareem....

semoga kita semua berada di dalam rahmat-Nya..

amiiinn..