Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Monday, October 5, 2009

patutnya sy join my comrades berjalan thru the jungle skarang. tapi sy masih di bilik.gila bosan!

assalamualaikumwarahmatullah...

kalau ikutkan hati ni, mau je escape interview ni and ikut yg lain2 masuk hutan awal..
dah kritikal sgt keadaan bosan ni..!
kat floor ni tinggal bilik ni je yang kipas masih berpusing..
wawawawawaaa....bosannn!

nak buat ape ye?

studying OBE for the accreditation?
hell no, ngantok ni

studying CIW for the exercise?
buku dAh pack dlm patrol pack, malas nak punggah balik

basuh baju?
malas. hantar dobi balik nanti

makan?
dah. tengah makan biskut ration lah ni. nak turun cafe lagilah malas. xde kawan..huhu

kemas bilik?
haaaaaaaaa.....yang ni ok kot. kemas bagi wangi, at least balik hari sabtu nanti mesti hati senang sebab masuk bilik yang wangi dan indah~

oklah.nak mengemas. kalo boring lagi, nanti tulis lagi..