Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Monday, April 7, 2014

updates....

Assalamualaikumwarahmatullah...

Kerja banyak, tapi staf yang I have to bekerja with tu takde petang ni, and it's still 4.19 pm, and I dont know what to do, so I blog! hehe..lama betul x membelog..

Alhamdulillah..dah berpindah ke rumah baru (still menyewa), yang lebih luas, lebih selesa untuk anak and bakal anak..oh, I'm two months pregnant now! alhamdulillah....

Harith dah banyak kemajuannya, latest, mlm tadi dia dah suap makan sendiri, comot tu mesti, tapi he's having fun with it. well done abang Harith..skejap je dah besar boy ummi ni.. sekarang dia dah start imitate apa kita buat, cakap je belum..once dah pandai ckp, i think we should be careful of what we utter everyday.. dah la slalu mengeluh, ckp xelok, iskkkk...

Harith still breastfeed at home, and skarang makin tak bleh lepas pulak, taktau macamana nak buat.. padahal dah mcm2 tips mil bagi, letak asam jawa, letak minyak cap kapak, tapi none of them yang i've tried. rasa kesian pulak.... tapi tulah, he'll be having adik soon, maybe lepas dia dah umur 18 bulan nanti, dah bleh stop slow2 kot,,, doa for me eh..

Oklah tu je, perut lapar..tak bleh fikir, sejak pregnant 2nd baby ni, kerap lapar plak.. no wonder la mama tegur badan dah naik..hihi...