Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Tuesday, September 15, 2009

dengar-dengar itu, beduk telah berbunyi..

assalamualaikmwarahmatullah..

rasenye malam tadi malam 7 likur... the lighting was extremely enormous..! dekat pokok2 yang selama ni takde org nak perasan kehadirannya pn dipasang spotlight kaler2 gitu..very the extravagant okk!

then again, atas sebab 'kehendak perkhidmatan', i was in the office, updating my platoon's personal files, so x dapek lah jemaah terawih sama2 with my comrades... duty pon ibadah jugak kan?..

hmmphh..lagi 3hari je nak dok sini for Ramadhan, then boleh balik cuti..yuhuu..! and of course, this might be our last hari raya as a student, and the final celeb in this beloved UPNM... cant wait for the hari raya celebration peringkat univ, last year's feast was sooo impressive! the food was countless...and sudah pasti, apa yang best ialah, hari tu lah nak tengok orang melaram macam pengantin...macam mak datin pun tak kurang gak..hehee..

lepas balik cuti nanti, bermulalah episod kehidupan kitorang(final yr's) sebagai orang hutan..upps, kehidupan di hutan... there'll be exercisesss... so kenelah mentally and physically fit. maka dengan itu, setelah berhari raya melantak lomang rendang puas2, balik je cuti ni, kenelah jogging the whole week.. kalau tak, mahunye masuk hutan nnt orang kene tarik and pikul my bagpack kan?..haduii..

hurm, oklah..
azan subuh pun dah berkumandang..
kalau ada ruang dan peluang(cewahh) bolehla type lagi..

and as usual, doakanlah for me+my comrades' successfulness through all these

...bye!

No comments: