Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Wednesday, September 7, 2011

hantaran dan pinggan?


Assalamualaikumwarahmatullah. . .

Still in the mood for raya. kat opis pasang lagu raya,kat bilik psg lagu raya, dalam keta, ade lagi lagu raya... wee~! i like!

raya tahun ni alhamdulillah, semuanya lancar. xpasal2 aku jadi expert bidang masak memasak ni. seronok sgt dapat masak macam2!


balik je opis, kerja menimbun lah jugak. disebabkan post yang baru disandang, xle la nak main2 lagi. kena kerja rajin2 baru berkat gaji


ok. majlis lagi 5 bulan. wooowww!


semalam jalan2 kat arau. ada sebuah kedai ni, Lily Kitchenware. best gila. banyak gila koleksi pinggan mangkuk murah2. . maka terbit idea utk buat hantaran guna plate je.


ordinary, multipurpose plate. . . and murah!


cantik, tp a bit costly




yang ni simple dan paling penting, tissue flower! maybe pinggan tu alas dengan doily paper to soften the look?





No comments: