Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Saturday, June 27, 2009

surprise...!

assalamualaikumwarahmatullah...

at home...!
...quite a shocking 'present' for us, this weekend is a gift for being a good upnm's student...thanx higher authorities!

sehari sebelum tu, me+some of my great girlfriends makan durian ngan cempedak bersama2 dato' komandan, semuanya sebab aku+zaima dok terjengah2 kat maintenance room tu, sebab suspecting something 'smelly' from the room...ropa2nya officers ngan dato' komandan tgh makan durian..hehe...rezeki kami sungguh muraaahhh skali...alhamdulillah....ingatkan dato' panggil nak suruh swimming kat atas jalan tu..hee~

hurm...plan malam ni, ingat nak tgk transformers with my family...midnite...tapi taktawlah, kat sini midnight lah yang plg lakunya....

hurm...kontang idea lah...tataw nak tulis pape lagi.. nanti2 kot dah ade idea baru type lg ye...

daa!~

No comments: