Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Wednesday, January 21, 2009

pitam gue.

engineer at work.

assalamualaikum..

ptg td aku de site visit.(as I've mentioned in the last post). whoa...cuaca teramatla panas. walaupn ke2-2 site yg dilawat hanyalah dlm UPNM, tp maybe sbb panas and keadaan site yg berhabukmembuatkn aku tetibe terpitam dlm perjalanan balik... actually, aku xamek pape meal pn lg, plus, the nite before, dinner aku hanyalah roti canai, pasalnye, cafe tu full loaded with cadets from KTD. (haa,tgk2, korg dtg cni, smpi xcukup mknn kt cafe tu taw..!)


SZW hunks.50 sen satu..haha~



mixer truck kaler pink.only at UPNM.

dlm perjalanan balik lg, aku da rse len mcm. mata ni da xnmpk da muke classmate aku yg berjln blk same2.. smpi jer blk, trus collapse. haa, pastu, ble da naik ke kpale sakitnye, mulela terase nk throw up. akhirnye, termuntah la aku...tp yg kuar jz air2 yg aku minum,psl xde mknn pn yg nk dikuarkn dr perut aku.

aku gagahkan jgk diri ni pegi ke cafe..psl aku da janji ngn kawan.. dgn xmembuang masa, terus aku mkn xpndg kiri kanan da...rase mcm xckp plak nasik yg aku mkn ni..

balik jer bilik, aku pn masak bubur plak...haha...gilela... lepas termuntah2, terus jer selera menggila..xpe2, nk qada' blk meal2 yg aku xamek before...

padan muka aku. sape suro xmkn?da la tekanan darah aku ni rendah. asal nk derma drh jer, mst nurse kate tekanan drh aku rendah. tp,aku layak plak nk menderma.. pastu, lepas menderma tu jgn kate ler... balik bilik harus aku terpengsan lame...

haa...tu jer la cte arini. alhamdulillah, aku da sehat p skg. da la esok aku da janji ngn lecturer aku nk p mardi ngn die, bwt testing kenaf...

ok.da 0100H.gtg.

...wassalam...

2 comments:

MaDihays{Ida} said...

comel la trak mixer kaler pink tu..

ruzana ahmad said...

sgt 'jambu'..klaka jek..