Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Thursday, May 14, 2009

home sweet home


assalamualaikumwarahmatullah...

finally, i'm home! and this time, i'll be dwelling for quite sometimes=)

there's nothing much to do. chores, membasuh, menjemur kain, memasak (if rasa to), and on..and on... and for tomorrow 'll start another day with the same redundant chores...haih~

bosan lah pulak duduk mcm ni saje2. ye lah, kalau dulu dok depan laptop bolehlah nak repair2 report ke, siapkan assignment ke, browse for academic's purpose ke, but now? shopblogs, fb-ing, kalau ada teman chat, chat lah, tu pun sekejap.

i'm waiting for a fren to come. she'll pick me up and we'll be vacationing! kalini nak merasa p jauh nun ke utara..Perlis! hope everything go smooth, and plan kitorang menjadi..aminnn..

kat rumah ni, mak pulak tengah menjahit. and aku pun tumpang samalah dok belajar. dulu ada jugak angan2 nak jadi designer! haha.. habes pencil color aku kerjakan untuk melukis baju sume. tapi, setakat nak jahit simple2 tu retilah. nak blajar jahit baju kurng ngan mak lah pasni=P




hmmpphhh.... sy rindu dia lah. dia yang jauh disana....sebab tu sy harap plan bercuti ni jadi..

hee=)

No comments: