Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Friday, May 29, 2009

tag dari azma=)

[1] - 5 Names I go by:

  1. kaklong - ni family2 panggil, kalau ade 2 kaklong(esp time raya) akan dipanggil kalong zana
  2. nana - haha, gedikss okk...tapi ni panggilan jiran2 lama time dok cameron dulu. kecik2 lagi waktu tu, tak boleh bantah=P
  3. ruzzy - kahkahkah...ni gara2 cikgu maths kat skolah puteri lah ni...
  4. ru-Z - gelaran kat mrsm dulu. diorang kata nama aku panjang. ru-za-na. panjang ker?
  5. rojan - ni classmates aku kat atma ni yang bagi... papolah jangg, asalkan aku bahagia=)

[2] - 5 Jobs I have had in my life:

  1. penjaga kedai - haa, dulu makayah ade kedai runcit kecik. kat cameron dulu lah...bes woo, boleh amek pensel kaler free kalau hilang=P
  2. jaga kaunter carwash - abes spm dulu teringin nak keje. last2 carwash spupu aku ni jgk. sehari jer. tak bes=(
  3. ni, keje skang ni, jadi half-time surirumah.. mengemas rumah tak habes2..ade je kejenye..
  4. student-cum-cadet... insyaAllah, hujung tahun ni abeslah...

[3] - 5 Places I have lived before

  1. hospital seremban - the very first place setlah keluar kedunia ni..heheh
  2. cameron - sebaik abes mak berpantang..pulang kembali ke sinun..
  3. kuala kubu bahru - hurm, tak hengat lah time dok sini, sbb lepas tu pindah cameron balik..beselah, bapakku asykar, slalu pindah randah
  4. melakau,uppss, melaka... skejap jugak, setahun lebih jer..
  5. seremban best..heheh.. setelah ayah pencen, ni lah tempat kitorang menetap..

[4] - 5 TV Shows that I watch currently

  1. project runway - besbesbes
  2. nigella express - sebab die masak dengan sungguh cepat dan senang dan macam bes jugak
  3. mukjizat Allah - ni sebab mak dok layan tiap2 petang, so automatikally, kenelah join sekaki
  4. af - aritu time ade lagi, ni jer la yang penuh kat ria tuh..
  5. err, ape lagi erk?

.[5] - 5 places I have been

disebabkan baru pulang bercuti ke utara aritu, maka tempat2 nya adalah:
  1. sg petani, ke rumah kawan2 atma..
  2. penang....bukit bendera, batu feringghi...
  3. perlis bes=)..hehe... ke padang besar, gua kelam, kuala perlis...
  4. langkawi...gunung mat chinchang, pekan kuah, playground dekat ngan rumah tok nadiah(bess woo, playground die..playground plg bes in her life,katanya..)
  5. pangkor..ni time annual camp course aku aritu, ni pon sangat2 bes=)
[6] - People that e-mail/contact me regularly-

  1. semestinya adikku...
  2. classmate ku yang happening tu..
  3. roomate ku, of coss..
  4. ehh, sesape je lah...

[7] - 5 of my favorite foods

  1. sambal taik kucing..ngehehe..namenye huduh, tapi bes tau! tapi tataw la knape letak name camtu, padahal bahannye adelah cili api ngan ikan bilis...kalau ade sambal ni, makan ape pun sedap
  2. tom yum nyum2! yang lagi pekat tu lagi sodapp
  3. sotong goreng tepung....fuhh, takkan tolak punye...
  4. mi megi...ni kalau pemalas sangat nak turun cafe bawah tu
  5. hurm, layan jer, tak lah memilih sangat pun bab makan2 ni.

[8] - 5 things I would like to do

  1. nak kemas rumah
  2. nak kemas barang esok nak balik atma..tak bes
  3. nak pegi kubur atok ngan wan...siram air yassin kenduri tahlil smalam
  4. nak pegi membeli belah kat giant jap lagi
  5. nak pegi mandi..hee...dari subuh tadi tak mandi laie ni..
[10] - 5 friends I think will respond

alamakk, tak suka la tag2 orang..sesape jer pon leh buat..

1 comment:

azma_aziz said...

wahh..sambal taik kucing..miaww..hehe..tapi aku dpt bygkan kesedapan die tu..fuhhhh..