Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Wednesday, October 5, 2011

baju bertandang

assalamualaikumwarahmatullah..

since my side punya baju dah disetelkan kerana ada dlm pakej Sanggar Gemalai, so yang pening untuk saya memikirkan sekarang adalah baju on his side.

majlis bertandang nanti akan dibuat kat dewan, tapi kami tak bersanding pun, just macam kenduri makan2. itu pun atas permintaan my MIL and FIL to be..

maka, haruskah disewa ataupun ditempah baju tersebut?

kalau sewa, maybe murah. tapi xla murah sgt kan?

kalau tempah, nanti boleh jugak nak pakai balik time raya pertama as husband and wife..hee=)

haritu dah tengok di Jakel, tapi, harganya.... xlarat den tengok!

survey di Jalan TAR, banyak yang cantik dan murah2.. chiffon beaded pun cantik2 tau..

TAPI,

bila masa pulak sempat nak survey and tempahnye?
skarang pun kerja tengah melambak2 ni. kat sini pun bukan ada kedai jual kain lace ni. oh Perlis.. mana nak shoping kain ni??...

love the simplicity

yang ni cantik, tapi maybe labuh baju n lengan perlu dipanjangkan sikit,

and this will be the color! oooh i'm in love!

No comments: