Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Friday, December 16, 2011

2 bulan stengah to go

assalamualaikumwarahmatullah

erm, bila tengok 2 bulan tu macam jauh.
tapi bila dimatematikkan 2 bulan tersebut, maka yang tinggal hanyalah stengah bulan kot.
let's see the equation.

total duration is 2 bulan stengah.
manual preparation is 1 bulan.
manual presentation is maybe half a month after that.
tolak berangan, tido, tengok tv, makan, tido lagi, berangan lagi.
ok tinggal stengah bulan.
magik betul lah matematik ni..

bila tengok, tenung, tengok lagi sekali muka encik hafriz tu,
rasa macam xpercaya that we have gone this far.
macam2 dugaan (eceh, mcm lah banyak sgt dugaan tu) yang dah ditempuhi bersama.
ni baru tunang.
dengar2 kalau lepas kahwin laaagi macam2.
encik hafriz, janji dengan saya tau, kita tempuh semua ni sama2 tau.
saya sayang awak. awak sayang saya x? (hahaha, gedik betul cakap macam ni)

ok dah2. cukup2lah perasaan gedik singgah sementara. mari balik ke dunia nyata..
nak update on things that i hve done so far.

1. boss ayah telah menghadiahkan sebanyak 500 bags comel sangat siap ada bunga bagai. means, kegusaran untuk beli 250 boxes for VIP telah settle. n i have double! saaayang boss ayah!

2. kami berdua telah selesai menduduki ujian HIV (eh,menduduki?) dan telah lulus dengan cemerlangnya=)

3. asalnya taknak buat thank you tags sebab rasa membazir, tapi setelah melawat website aunty martha stewart, tergatal pulak tangan nak try2 n try print2. eh, pastu terprint bnyak pulak.. hehe, alhamdulillah, hampir selesai pun atas bantuan my little sis n kengkawan. excited betul diorang sampaikan sanggup datang rumah mlm2 untuk tolong gunting2kan.. tenkiu sayanggssss... nanti time korang kawin i design yang cantik2 utk korg ye!




4. baju2 nikah telah dihantar tempah. encik hafriz punya baju melayu n tuxedo dah siap. (haha..macamanalah rupa encik hafriz yang slalu pakai simple tu tetiba pakai tuxedo kan?)

5. kad kahwin dah siap design. cuma,,, malasnya nak buat peta tu.. huhu... ibu mertuaku dah mula tanya pasal kad dah ni. dia nak edar time kenduri anak2 buah dia january ni.. sempat ke siap ni...

erm, yang tu je kot.

babai=)

No comments: