Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Wednesday, January 4, 2012

slooww updates

assalamualaikum warahmatullah..

as always,the most thing i keep saying to him, "dekatnyeee....nervous la..."

then,dengan selambanya he replied "xpe, bila sampai masa tu OK la.."


wa, relaxnye dia.. tunggula, time nk akad nnti, kita lawan sape pnye adrenaline peak yg plg tinggi...haha

ape yg boleh kata, progress majlis adalah sangat slow..
makin nak kahwin, makin banyak workloads yg ditanggung
more sleepless night to go..
more KM's to travel..

and still, masih pening utk majlis seblah dia
aritu dh book kat my mak andam, supaya on his side nnt, saya nk hire dia jugak
tp price dia adalah mahal wo...
baju n make-up only for a thousand
baju pun fashion lama, which actually, aku n my future MIL tak berkenan sebenarnya,
tp kitorg aritu rushing, so we agreed with the old-fashioned jubah type bride dress..

hurm,
kalau tanya encik tunang, dia ok je manjang
erm, lelaki, mmg xde sense of fashion betul la! sense of humour banyak la.. haha.. (that's why i love you more..)

so then, adik saya yg rajin itu telah berjalan2 ke bridal boutique yg berada kt senawang tu. memang ada yg berkenan di hati katanya and yg plg penting, jauh lg murah!

so, haruskah sy menelefon akak mak andam dan cancel yg dh ditempah tu?


erm..

and also, saya boleh dpt khidmat make-up for FREE with purchase of RM150 and above kat The Body Shop. kebetulan my makeup set/perfume set tak beli lg. so I think i would delightfully opt to this. cheapskate? yes, I am.

bukan apa.. sebelah encik hafriz nye majlis takde sanding2, so sesi bersama peminat, eh tetamu, adalah lebih banyak.. and I am sure to not look like hantu cina pakai tepung gomak on that day. tak suka la makeup tebal2 mcm pengantin2 lain tu. kalau takat nk sanding2 tu maybe ok lg..

heh, OK la.. nk balik. sejuk betul aircond kat opis nih!

babai!

No comments: