Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Thursday, May 31, 2012

aku terima nikahnya...


Assalamualaikumwarahmatullah..

Sudah 3 bulan menjadi isteri kepada suamiku, hafriz..
Alhamdulillah
segalanya berjalan lancar.. majlis yg cukup sederhana tapi meriahnye! sampaikan nasi xcukup kena buat tambahan lagi 10kg beras. Alhamdulillah.. terima kasih atas pertolongan dan sokongan makcik2, saudara mara, sahabat handai semua.. we love you all lah! muah2!

Kehidupan sebagai seorang isteri..... hurm.... xmerasa sepenuhnya lagi sebab kami masih terpisah, aku nun jauh di Utara Perlis.. dan si suami di central region, Nilai.. xmerasa lagi kehidupan berdua sahaja. kalau balik pun, masih menumpang kasih di rumah ayah ataupun rumah mertua.. masih menumpang makan masakan ibu atau umi ku.. aku tolong potong2 bawang je.. hehe..

Memang xsabar nak tunggu posting order keluar sebenarnya..bukan xapply, tapi masa xmengizinkan lagi untuk kami hidup bersama, berdua.. ehh, sekarang dah bertiga.. Alhamdulillah... 'nikmat yang mana yang harus kudustakan'.. Baru 3 minggu lepas aku dah disahkan pregnant oleh dr Tinny.. Alhamdulillah syukur... awal rezeki yang Allah anugerahkan kepada kami.. syukur2...

So from now on.. dah xde dh pasal keperluan kahwin atau yg sewaktu dengannya, keperluan bakal si kecil ni yang akan memenuhi ruangan blog comel yang sepi ni..hihi..

till then!
tata=)

No comments: