Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Sunday, February 26, 2012

updates lagi 5hari..

Assalamualaikumwarahmatullah

5 days more. and I am? sit in front of kipas angin dalam bilik ni. Perlis sangat panas ok!!!

sepatutnya, bila 5hari lagi, saya dah patut cuti. tapi..

=(

saya tak balik lagi sebab..

=(

saya saje balik lewat so saya boleh cuti panjang lepas kahwin!
hihi=P

oklah nak semak updates:

1. Pinjaman confirmed! Isnin perlu ke PALAPES UNIMAP untuk ambik pedang sebanyak 10 bilah (8-pegawai sword bearer, 1-pengapit, 1-cutting cake ceremony, total-10)

2. Pembelian rebung dari Perlis confirmed! Juga diambil pada petang isnin lepas waktu kerja.

3. Pembelian ikan dari Jeti Kuala Muda confirmed! Pagi2 hari Selasa collect di Sg Petani.

(eh, apa pasal rebung, ikan sume ko nak bawak balik ni ruzana?? haha....kan kat utara ni murah, so semuanya boleh beli dari sini)

4. Baju nikah dah siap! hehe tenkiu cik nani...cantik sungguh baju nikahku, lepas ni boleh tempah lagi, harga pun sangatla affordable, tak payah pergi tailor mahal2 pun =)

5. Bunga pahar TAK siap lagi! waaaa....dah xde mood nak DIY ok... maka esok kena pi Rainbows kat arau, ready ade kn ada=)

6. Bilik Pengantin dah kemas, perabot je tak sampai lagi...

7. Spa n final fitting appointment on Rabu.

8. Legal documents have been sent to encik mohd hafriz=)

9. Bagpiper confirmed!

10. Pengapit confirmed! Naz n Dayah untuk upacara non-regimental, Naz n Ella fr the regimental ceremony.

11. yang lain tak dak pa.. tunggu nak balik seremban je nih=)

No comments: