Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Saturday, February 11, 2012

3 weeks only

Assalamualaikumwarahmatullah..

3 weeks?

oh my~

macam terlampau2 banyak benda tak settle!

1. pinjaman pedang for pegawai sword bearer (please UPNM's QM, please be nice to me)

2. borang nikah! temuduga nikah some more..

3. pegawai sword bearer..(thank marzak for lending your helping hands)

4. guest book (projek DIY separuh jalan. angah, please tlg me siapkan benda alah ni...)

5. DIY bunga manggar. perlu ke x?

6. hantar kad jemputan. (yang dekat2 dah, yang jauh2 sume xpos lagi)

rasanya tu je yg xsetel. benda paling penting adalah borang nikah. xsiap ni xkawin a cek ooooii...


for angah: tolong siapkan ni ye dear... i love you. ni utk tatapan and idea




p/s: buku xpayah balut, ribbon besar tu kalau nak tolong belikan, beli yang silver color, besar macam my hand bouquet punye ribbon tu. mende kat tepi bawah tu nanti aku emailkan. tolong print and fit the size untuk tutup tulisan 'sketch book' tu, and tolong punch kan tepi2 dia guna puncher cantik tu ye.

and lagi satu, untuk page kat dalam tu(PAGE YANG AKU TAK TEBUK KAT TEPI) tolong gamkan ribbon/kertas kaler biru (kat tepi je) supaya bila page yg ditebuk tu ad kat atas page yang tak tebuk, nampak la image tebuk(lacey image) kat stu. get it? if u dont, just call me ye dear! gazillionth thanks to you...! i love u..

No comments: