Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Thursday, February 2, 2012

Bilik Tidur Pengantin

Assalamuaaikumwarahmatullah

Minggu ni balik sebab...ayahku kawen lagi! hehe.. akhirnya, ayah bertemu jodohnya, harap2 biarlah kekal sampai bila2...

maknanya, saya perlu:

1. Fitting baju di adlynn untuk majlis nikah n bersanding (my side)

2. Fitting baju di izadebeauty untuk majlis bertandang belah encik mohd hafriz

3. Mintak tandatangan imam, JKKK kg, ayah untuk urusan borang

4. Ambik gambar (lagi) sebab gambar haritu tak cukup. biasala, tentera, kena lebih sket sbb bnyk prosedur

5. Buat bilik pengantin! ambik perabot (hehe, dah bayar 2 bulan lepas, xambik je lagi)



'bedroom favourite. bilalah rumah kami nak siap ni.....nak hias macam ni lah'


antara barang2 yg dah beli untuk blk pengantin:

1. katil queen, sliding-door wardrobe, meja mekap, sidetables

2. aircond(oh tenkiu angah belanja aircon...hikhik)

3. cat violet

4. pasu hiasan (ok, dah siap gubah bunga pun dlm pasu ni)

5. cadar set (beli time sale kat jusco aritu)

6. langsir (fuhh, dah siap jahit..tenkiu angah sekali lagi)

7. karpet (ni beli kat TAKZIMS Arau, pun time sale)

8. [PLAN] beli pengahadang kayu. (sebab bilik aku ni panjang kot, kalau takat perabot asas je dlm tu, mmg bergema la, kosong, xbest)

so, adik2ku sekalian.. mari kita bekerja, Gambatte!

No comments: