Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Friday, November 7, 2008

2 passed,2 to go..

still,in my exam mood. tp,sbb da lepas 2 paper, n the nx paper 'll b the nx 10 days dr skg, leh la dok main2 jap..hehe..

smlm tgkla wanita hari ini kt tv3. yg hot,mstila cte psl abby ngn norman.tp rse cliche sgt la cte artis2 ni.same je.kawen,cerai,kawen,cerai...but there must b a big thing for them yg melaluinya. derg pn org jgk,de life,de family..bezanya,derg ni public figure,so luar dlm,mst org len nak taw kn..papelaa...smoge derg jmpe jln yg plg baikk....

cte psl mende camtu, terigt plk cte psl hati ni. ntahla, rase lapang semacam ble da meninggalkan 'die' tu. lame jgk ktrg rapat. nk bwt cmne,xde jodoh kn.. dari awal2 kwn ngn 'die' tu, bdk2 klas aku da dok warning. derg kate, 'xpayahlaa,dgn 'die' tu'..tp,besela..cinta tu kn buta..haha,jiwang btul aku ni..rerupenye,bkn aku sorg yg de kt hati die tu..so, the bes ting is,baikla aku blah awal2,sblm bnde ni mkn diri aku blk..susah, kwn ngn org yg mulut manis ni. hati,kite xtaw cmne kn.. sedih tu,bolela...rase sunyi sket psl rutin2 yg dlu tu kne buang. xde da, call2 ke, msg2 ke..
tp,kalo fkr jauh,aku rse ni la yg terbaik. biarla,die nk kwn ngn sape pn,smoge berbahagia hendaknya...amiinn...

dok solo ni,aku rase lg lapang. xde da heartbroken2 ke, feeling2 ke.rase mcm lapang..lgpn skang mmg dok bz pn,ngn final yr projek lagi..so,xde la trase sgt. lgpn,suke ati aku je nk tgk sesapepn tnpa rse bersalah=)

okla.ckpla tu as penutup cte aku n 'die'. harap2 lps ni,aku akn jmpe yg jauh lg baik,yg soleh,yg bermcm2 lg laa..hee...

ok,till then!daaa~


3 comments:

kRapfen said...

citt punye ruzek..bkn nk cite time jpe ari2..hehe

nway,all dbest 4 ur xms!!gambate!!
skit je lagi nak abis..pas2 dh bleh rileks sket la kann..


-shidot-

MadihayS said...

salam, awak telah di tag!!
sila view my blog for details
selamat menjawab...

ruzana said...

oyy,shida!time jpe aritu,blm terjadinya kejadian seperti ini..haha..tnekiu2,my nx paper is 18 n 19.pastu leh hooray!!
ble nk balk mesia lagi nih?aku nk adiah2 lagi..hehe..