Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Thursday, November 13, 2008

pagi yg indahnyee....


jam tepat menunjukkan 0840H.jap lg nk p klas utk present IT..ni la presentation yg plg aku xprepare n plg aku xtaw nk bwt pe....apsl IT? aku blaja civil la wehs,,bkn nk develop website.... tak psl2 kne bgn 4 pagi tadi,glabah bwt report.pastu xsiap pn...teammates aku relax jer.mentang2 aku sorg pmpuan dlm klas,korg nk buli aku ea...layan2~
kt atas tu keadaan blk aku skang.hah,berjaya pn aku upload gmbr.sblm ni xjadi2... gmbr tu tlah diamek menggunakan kamera baru aku..(hee...akhirnye,ade kamera sndri).Nikon coolpix s210...xpyh nk pnjm kamera ayah aku lagi...tgkla keadaan blk yg bertabur2 tuh.da mcm cyber cafe plk....siap de menu breakfast aku lg.air teh panas ngn rocky perisa strawberi..(haa,xberkhasiat sngguh!) ni laa gmbr pertama yg berjaya aku upload dlm blog ni.payah btl nk upload gmbr sbb broadband aku nih sgtlaaa slownye..tukar servis karang,baru taw!..
oklaa,,wish me n my teammates luck!~




No comments: