Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Friday, July 13, 2012

Milestone for baby and me=)


Assalamualaikumwarahmatullah..

Harini terlebih rajin nak buat milestone kat paint.net.. ni panduan saya untuk prepare and beli and survey barang2 baby. kalau financially freedom, xde masalah kot untuk beli barang2 ni bila2 pun, tapi for me..yang memang mementingkan budget bulanan dibuat, supaya xtersasar jauh, kena ada milestone macam ni. so kita boleh prepare for the worst kan?

here is mine. sebelum ni tulis atas paper je.. ingat nak tepek je kat sini, tapi since kualiti gambar xok, so conteng2 kat atas paint.net lagi nampak.

here is my milestone..hehe

Ok tu je..tata!

No comments: