Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Sunday, February 15, 2009

Valentine & Ex

pagi2 hari Valentine (yang aku mmg xpernah nk celebrate pn) , satu msg masuk...wishing Valentine day to me. nombor yg aku mmg xkenal n xrecognize pn.

sape plak yg mimpi nk anta Valentine wish kt aku nih?? nk jer aku balas.. " hape Valentine2?? tu kafir pnye sambutan over kekalahan Islam, taw x??" ..tp kang kate aku kerek plak... maka aku pn xbalas.... pastu, die msg aku plak,kte nk berkawan lah, ape lah....hisk??..sgt pelik okk. tetibe msg da mengade2. buang tebiat ape?? xcukup ngn msg, siap ym lg.. sape nih?

tapi dr style die msg n ym, aku sgt kenal org tu. sangat kenal. sangat3 kenal yer.

"4yrs kenal u, u bwt pape pn i taw. ni kn plak style u msg2.."

itu adelah ex aku. s**t. ingat aku suke ke, main2 cmni? stalk2 org, konon2 nk kenal,, blah la.... kalo takat nk tanye aku da ade bf ke, x...be a man,, gune jer la tepon sndri, tanye. xpayah la nk gedik2 gne nombor org lain. masing2 da besar. bukan bdk skola mnengah main2 msg cmni. hangin btul aku ngn mamat ni.

kalau i bole move on wt my life,, u should too. cukupla, i da xde hati nk smbung pape yg da terputus tu.

ex, jika u terbace post ni, sila tahu n faham n take note, u xpayah la nk kelentong2 or stalk2 or kacau2 my life anymore. cukupla wt being fren. kalau nk sambut valentine ke, pape ke, sila sambut ngn org len.

i bukan mcm org len yg bole terima all ur wrongdoings k??

3 comments:

gnOlazOOra said...

seTuju! xmO sambut valentines! ;).

eeeuuuwww...zura penah jgk ade ex mcm ni zana,mmg s**t la!jgn layan manusia cam nih yeaa....errrr ter'emO plak nehh =P

ruzana ahmad said...

yeay! ade gak sokongan..

btul2 annoying la manusia cmni..
bile la org nk bahgia cm zura nih..

cpt2 dpt baby taw..nti org bole jd makcik the 2nd. hanim da ade babygirl=)

gnOlazOOra said...

...siyes ke zana hanim dah de bb gurl?eeuuww...best nyer...xpe zana...ti sampai la masa kamu kahwin ...hikhik...i wish +_+.