Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Friday, March 13, 2009

1st class facilities, 3rd class mentality.

assalamualaikumwarahmatullah...


this is my 'board-of-fame'

see, how clear the board is? only a piece of A4 paper stuck on it, containing the tentatives on execution of my psm/fyp. it's the only thing that mattered meticulously for me. so, sogokkan lah minda ni dengan apa-apa perkataan or nasihat, or information on acts, laws, judgement...that doesnt mattered to me this much tau!





call me selfish.





bukan ape, buatlah sebanyak mana pun perjumpaan, perhimpunan, mesyuarat.. yang bertujuan konon2nye untuk 'mendengar suara' dan 'masalah' kami, semuanya berakhir dengan tangan kosong. yang masih diutarakan ialah cerita-cerita zaman 'dulu'. hulunya pemikiran... takde ape2 yang mampu diselesaikan. we still walk out the door with our probs and u with your ego.

haha. cukuplah. xbes type masalah2 dalaman yang kronik ni. petang ni, nk p uitm. ade open squash. harap2 pulang nanti bukanlah dengan tangan kosong, sebagaimana kami keluar dari mess tengahari td=)

3 comments:

Iwan Kurniawan said...

hallo malaysia. kite saudara serumpun. aku cuma mampir diblog ini karena ketemu tidak sengaja tp menarik perhatianku. Good! salam kenal dari Bali - INDONESIA

hidayatpurdiono said...

GooD Luck For Ur squash~
Hah Betul tuh...Mereka Dan EGO MEreKA~
Kita ....Hah "KAdet buat Lah cara Kadet" LOL~ ayah org dh kalah

ruzana ahmad said...

iwan kurniawan : thanx for visiting! gembira sekali, ada reader dari seberang..

hidayatpurdiono : haha...btul3.. tak pun, ayat die

'korang diberi gaji...'

lemah sungguh alasan tu..