Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Sunday, March 22, 2009

mixed it up..!

assalamualaikumwarahmatullah...

the title's sound bit of fashionista's column kan?.. haha.. none of topic bout fashion will be in here. this is all about the mixed up thoughts growing in mind lately...

tengah bengang sangat2 dengan sorang minah ni. apsal la aku boleh tahan kawan ngan die....... geram betullah! asyik nak buat aku rase bersalah je. kadang2 rase penat sebab asyik dok fikir nak jaga hati dia, while i'm not any percent worthwhile! she can blurt out anything, tanpa rase bersalah or fikir hati orang pun. die boleh senang-senang tarik muka if anything we've done didnt satisfy her, tanpa fikir susahnye nak buat something tu.. hisk, aku pun taktaw nak cakap macamane ni. geramm..!! lagi satu, die, kalo dah dapat kawan, habes dilupenye aku ni kan..? padahal, kawan2 die tu, sume pernah dikutuknye, so no wonder lah kalo aku pun dah dikutuk same. sepatutnye, kawan tu dijaga, disimpan hal peribadinya, ni tidak! i dont even bloody care lah!

huh! apasal lah orang macam ni exist in my world..

oklah. nak kuar. teman sis pindah barang to her house... she'll start interning at hosp tawakal tomorrow.. gudluck sis..!

No comments: