Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Happy Birthday

Daisypath - Happy Birthday

Lilypie - First Birthday

Monday, March 30, 2009

best mate, great movie and...ke'kantoi'an mamat nih..

assalamualaikumwarahmatullah...

semasa entry ini ditype, perasaan bersalah sangat2 menghantui kerana tak hadir ke kelas encik suriyadi.....Huuu~maafkan saye cekgu... saye terlewat bangun..!


ok2, back to the entry... ahad lalu, iaitu semalam, kami telah menonton ini..



....confessions of a shopaholic..!


bersama-sama...
...capt ella,

and...

....capt zati..

they are part of the Charlie's Angels' clan yang sudah commission last year. lame taw, da xkuar tengok muvi macam ni. ngan ella ade lah juga skali skala, ktrg kuar.. erm, biaselah, baru masuk unit, must be very3 busy. ouh, this year 'll be my turn..doakanlah aku berjaya dengan cemerlangnya..insyaAllah.....

cerita ni memang best. walaupun dah lame tayang, still penuh jugak cinema tuh. plus, i love girl's story..hee..~

the best part is... ex telah terkantoi berdating bersame gf di depan mataku..! muehehe... konon ajak aku kuar lah minggu tu kan, cit!! nasib baik i dah xde hati mahu kuar ngan u, lah...

haduii... susah lah ini mamat. sudah ada gf pun, ade hati mahu curang2an lagii. ni, dah terang2 terkantoi depan aku, so, gdbye lah ye.. jgn berani2 lagi mahu ajak2an. nanti i report..! kehkehkeh..

lepas tengok muvi tu, jalan2 kejap sebab nak beli brg2 keperluan.. and adik aku sempat menge'pow' aku sebuah hiking bag. citt punye adik..! dah lah lagi mahal dari bag hiking aku tuh. xpe2, nanti ko dh bergaji, i tuntut taw..!muehehe...

papepun, thanx ella sudi membelanja tiket wayang kami pada hari itu.. the next time, it'll be my treat..!

=)

3 comments:

MaDihays{Ida} said...

ko lempang jew mamat tu! dasar jantan kebaret! ehh. kabaret!

MaDihays{Ida} said...

eh, best tak citer tu? akk tunggu dvd x kuar2 lg lah..

ruzana ahmad said...

haha!kalo akak jumpe die, akak tolong lempangkan untuk saye lah eh! hehe~

bes kak.... klakar. cuma, sebnarnye, kitorang expect die akan pakai baju yang lebih cantik and classy!

tapi, memang bessss!!!